Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Wyspy

Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Wyspy
Sałatka z polędwicy wieprzowej na wyspie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1271 kalorii, 129g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chili w proszku, oliwa z oliwek, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe (Opcjonalnie Sałatka), Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sałatką Melonową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj sól, pieprz,kminek, chili w proszku i cynamon, a następnie posmaruj wieprzowinę przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
CynamonCynamon
PieprzPieprz
KminekKminek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Rozgrzać olej w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dopiero zacznie palić, następnie brązowa wieprzowina, obracając się, o 4 minuty w sumie. Zostawić wieprzowinę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać razem brązowy cukier, czosnek, i Tabasco i pat na szczycie każdej polędwicy. Piec w środku piekarnika, aż termometr włożony ukośnie w środku każdej polędwicy rejestruje 60°, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ostry SosOstry Sos
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić wieprzowinę na patelni w temperaturze pokojowej 10 minut. (Temperatura wzrośnie do około 68° podczas stania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ubić razem soki, musztardę, curry, sól i pieprz, a następnie dodać olej w strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Pokrój skórkę, w tym biały rdzeń, z pomarańczy ostrym nożem, a następnie pokrój pomarańcze w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Wrzucić szpinak, kapusta, papryka, i rodzynki w dużej misce z około 1/4 szklanki vinaigrette. Połówki, pit, i obrać awokado, a następnie pokroić po przekątnej w 1/4-cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
AwokadoAwokado
KapustaKapusta
PomarańczowyPomarańczowy
RodzynkiRodzynki
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Pokrój wieprzowinę pod kątem 45 stopni na plastry o grubości 1/2 cala. Wyłóż duży talerz z ubraną sałatką i ułóż w rzędach pokrojoną wieprzowinę, pomarańcze i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
PomarańczowyPomarańczowy
WieprzowinaWieprzowina
2
Skropić winegret na awokado i pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
AwokadoAwokado
PomarańczowyPomarańczowy
3
Wlać soki z patelni na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Składniki

2firma-dojrzałe awokado kalifornijskiefirma-dojrzałe awokado kalifornijskie142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak niemowlęcy, przycięty (6 szklanek liści)szpinak niemowlęcy, przycięty (6 szklanek liści)0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomąka uniwersalna, plus mąka stołowamąka uniwersalna, plus mąka stołowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocurry w proszku, tostycurry w proszku, tosty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem11 łyżka suszonego oreganoMusztarda DijonMusztarda Dijon22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezłote rodzynkizłote rodzynki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona kapusta Napa (z 1 średniej główki)cienko pokrojona kapusta Napa (z 1 średniej główki)3pomarańcze pępkowepomarańcze pępkowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oreganoświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy2polędwiczki wieprzowe (łącznie 2 1/4 do 2 1/2 funta)polędwiczki wieprzowe (łącznie 2 1/4 do 2 1/2 funta)1czerwona papryka, pocięta wzdłuż na cienkie paskiczerwona papryka, pocięta wzdłuż na cienkie paski1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych11 łyżka suszonego oreganoTabascoTabasco

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn