Sałatka z pieczoną kukurydzą i papryką
Warzywa z pieczoną kukurydzą i sałatką z papryki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz ziarna kukurydzy, śmietanę, pieprz jalapeno i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki, Sałatka z kukurydzą i pieczoną papryką, oraz Sałatka z pieczonej kukurydzy i czerwonej papryki.
Instrukcje
Umieść kukurydzę na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 12 minut lub do lekko rumiane, mieszając raz. Super.
Połączyć kukurydzę, papryka, cebula, i papryka jalapeo w dużej misce.
Połączyć kwaśną śmietanę, ocet i sól, mieszając trzepaczką.
Dodać śmietanę do mieszanki kukurydzy, podrzucając do płaszcza; schłodzić 1 godzinę.
Podziel zieleninę równomiernie pomiędzy 8 talerzy; każdą porcję wymieszaj z około 1/3 szklanki mieszanki kukurydzy i około 1 łyżeczki orzechów pinii.