Sałatka z pieczonych ziemniaków i zielonej fasoli

Sałatka z pieczonych ziemniaków i zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, fasolę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków I Zielonej Fasoli, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Przyjaciele karmienia: Sałatka z pieczonych ziemniaków i zielonej fasoli z pesto migdałowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć ziemniaki z 2 łyżkami. olej i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Ułóż w jednej warstwie na patelni do pieczenia i piec do złotego koloru, 45 protokół.
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i dodać pozostałą sól.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
W dużej misce wymieszać ocet, musztardę i pozostały olej.
Dodać ziemniaki i fasolę i wrzucić do herbu. Wymieszać z pomidorami i oliwkami; top z fetą i bazylią.