Sałatka z pieczonych ziemniaków i kopru włoskiego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pieczonych ziemniaków i kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebulek kopru włoskiego, majonezu, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka ziemniaczana pieczona z krewetkami i koprem włoskim, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków, kopru włoskiego i cebuli, oraz Koper Pieczony + Ziemniaczany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z folią aluminiową.
Połącz ziemniaki, koper włoski, oliwę z oliwek, sól i pieprz w dużej misce.
Rozprowadzić mieszaninę w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec, aż ziemniaki będą miękkie i lekko rumiane, o 25 protokół. Super, jakieś 30 minut.
Połączyć majonez, szczypiorek i pietruszkę w dużej misce.
Dodaj schłodzoną mieszaninę ziemniaków, rzucając delikatnie połączyć.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 dni.