Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka z pieczonych ziemniaków może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka majonezu, ser cheddar, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż po prostu miękkie, o 15 protokół.
Odcedzić ziemniaki i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Kostka po ostygnięciu.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Pozostawić do ostygnięcia, a boczek pokruszyć w dużej misce.
Schłodzone ziemniaki umieścić w misce z boczkiem i wymieszać z kwaśną śmietaną, majonezem, serem Cheddar, szczypiorkiem, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.