Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pieczonych warzyw. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser feta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw, Sałatka Z Pieczonych Warzyw, oraz Sałatka Pieczona-Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić 1/4 szklanki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-
3
Miejsce w dwumeczu 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub do miękkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Tymczasem, na dużej patelni, saute szparagi w pozostałym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać płatki czosnku i pieprzu; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Pokrój kukurydzę z kolb; umieść w dużej misce. Wymieszać z chlebem, pomidorami, serem, bazylią, szparagami i pieczoną mieszanką warzywną. Do dressingu, połączyć olej i ocet; skropić mieszaninę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona