Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i winegretem Marcona Almond
Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i migdałem Marconan Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 309 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka migdałów marconan, cebula, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Dyni, Migdałów Marconan I Granatu, Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera z Balsalmic Vinaigrette, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera Z Balsalmic Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Złóż 12-na 24-calowy arkusz folii aluminiowej na pół, tworząc kwadrat. Zaciśnij dwie krawędzie, aby utworzyć torebkę. Wrzucić buraki, olej roślinny, sól i pieprz do smaku w średniej misce, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego
6 Małych Papryczek Poblano
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Przygotowany Sos Ponzu
2
Dodaj do torebki i zagniataj pozostałą krawędź, aby uszczelnić.
3
Ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz, aż buraki będą całkowicie miękkie, a wykałaczka lub tester ciasta włożony do buraka przez folię wykazuje niewielki lub żaden opór, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
Przygotowany Sos Ponzu
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos Ponzu
5
Połącz migdały, miód, ocet i szalotki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, Zmiękczone
( 23)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
6
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
7
Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać, delikatnie pocierając skórę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
8
Pokrój buraki na 1,5 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
9
Wrzucić buraki, granat, cebula, i dressing razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granat
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
10
Przenieść na talerz.
11
Dekoruj kozim serem, gotowanymi jajkami i liśćmi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
Ser Kozi
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia