Sałatka z pieczonej wołowiny i brokułów z kremowym sosem chrzanowym
Sałatka z pieczonej wołowiny i brokułów z kremowym sosem chrzanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 444 kalorie, 25g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.69 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, pomidorków koktajlowych, gęstej pieczonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy sos chrzanowy do pieczonej wołowiny, Kanapka z pieczonej wołowiny z kremowym chrzanem i suszonymi pomidorami, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym.
Instrukcje
Oddziel brokuły topy na małe różyczki. Obierz łodygi brokułów i pokrój je na pół wzdłuż, a następnie na plastry 1/4 cala. W dużym rondlu, na parze lub gotować brokuły do miękkości, 4 do 5 protokół.
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubić ocet, chrzan, musztardę, sól i pieprz.
Dodać olej powoli, ubijając.
Dodać brokuły, wołowina, pomidory, i szalotki i wrzucić do herbu.
Zalecenie dotyczące wina: białe wino może wydawać się dziwnym wyborem dla rostbefu, ale dominującymi elementami są tu chrzan i brokuły, a nie mięso. W związku z tym pociągnij korek na California sauvignon blanc, aby uzyskać ekscytujące połączenie.