Sałatka z pieczonej wołowiny, buraków i rukoli z winegretem pomarańczowym

Sałatka z pieczonej wołowiny, buraków i rukoli z pomarańczowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 184 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka winegret pomarańczowy, buraki, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Czterech Buraków Na Rukoli Z Sherry Vinaigrette, Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z klonowym balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić buraki w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; dodać tyle wody, aby przyjść w połowie boków miski. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut lub do przetargu; drenaż i ostudzić. Obrać i pokroić w kliny.
Podczas gdy buraki gotować, połączyć rukolę i pomarańczowy Vinaigrette, podrzucając delikatnie płaszcz. Ułożyć równomiernie mieszankę rukoli na każdej z 4 płyt. Wierzch równomiernie z wołowiną, burakami, serem i orzechami.