Sałatka Z Pieczonej Dyni I Rukoli Z Pekanami, Boczkiem I Kozą C

Sałatka Z Pieczonej Dyni I Rukoli Z Pekanami, Boczkiem I Kozą C
Pieczona Sałatka z dyni i rukoli z pekanami, bekonem i kozą C może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 483 kalorie, 14g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz Applewood bacon, slivered shallots, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis z kuchni ma 18 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z arugulanem i jabłkami z kozim serem i orzechami pekan, Sałatka z rukoli z boczkiem i orzechami pekan, oraz Pieczona Delicata Squash Z Farro, Pieczoną Czerwoną Cebulą, Kozim Serem I Rukolą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wrzucić pekan z odrobiną oleju rzepakowego i soli morskiej, i piec, aż pachnące, o 7 do 10 protokół.Tymczasem, obrać i nasiona squasha i pokroić w 1/2-calowe kostki. Wrzucić trochę oleju rzepakowego na dwóch blach do pieczenia (nie tłoczyć) i posypać więcej soli morskiej. Gdy pekan są gotowe, wyjąć z piekarnika, podnieść temperaturę do425 i pieczenia squasha, aż będzie miękka i krawędzie są głęboko brązowe.Podczas pieczenia squasha, pokroić boczek na kawałki 1-calowe i smażyć na dużej patelni. Być może trzeba to zrobić w dwóch partiach, wylewając tłuszcz (pamiętaj, aby go zapisać!) in-between.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach lub na brązowej papierowej torbie.Utrzymuj patelnię na gorąco i upewnij się, że na patelni znajduje się około 6 łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj szalotki i saute na średnim ogniu, aż zmiękną. Wyłączyć ogień i dodać ocet. Wirować, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Dodaj kilka obrotów młyna pieprzowego wartości świeżego czarnego pieprzu.Sałatkę można podawać teraz, ze składnikami jeszcze ciepłymi lub w temperaturze pokojowej. Aby złożyć: w dużej misce, wrzucić dressing z kabaczki i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do PieprzuMłynek Do Pieprzu
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać kilka dużych garści rukoli. Do miski wrzucić około trzech lub czterech gałązek liści tymianku i dodać orzechy pekan (które należy rozbić na kawałki, jeśli jeszcze nie są.) Wrzucić delikatnie. Kropka z kozim serem (może nie trzeba wszystkiego) i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Ser KoziSer Kozi
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn