Sałatka z pieczarek i prażonych szparagów to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Mieszanka jęczmienia perłowego, tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciepłe pieczarki, pieczone szparagi i sałatka z dzikiego ryżu z fetą, Zupa z pieczonej wołowiny, pieczarek i jęczmienia, oraz Sałatka z jęczmienia i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż jęczmień do średniego garnka z wodą, aby pokryć go o kilka centymetrów i solić obficie. Zwiąż gałązki tymianku, łodygi pietruszki i liść laurowy razem z kawałkiem kuchennego sznurka i dodaj do garnka wraz ze skórką cytrynową. Dusić, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Jęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i usunąć zioła i cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Skórki Z Cytryny
3
W międzyczasie w dużej misce wrzucić grzyby z 2 łyżkami soku z cytryny i 1/2 łyżeczki soli.
Pozostały sok z cytryny ubić z musztardą, pozostałą solą i pieprzem do smaku, w małej misce. Stopniowo ubijaj oliwę, zaczynając od kilku kropli, a następnie dodając resztę stałym strumieniem, aby uzyskać gładki, lekko gęsty vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Vinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Na płytkiej patelni rozprowadzić włócznie w jednej warstwie, skropić oliwą z oliwek, posypać solą i zwinąć, aby dokładnie pokryć. Smażyć szparagi, aż lekko rumiane i miękkie, o 10 protokół, dając patelni dobry wstrząsnąć o połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Prażone szparagi rozłóż na półmisku. Łyżka sałatki jęczmiennej na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki