Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi

Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi
Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Mieszanka soli, majonez, jajko ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Sos Sałatkowy Tysiąca Wysp, Sos Sałatkowy Tysiąca Wysp, oraz Sos Sałatkowy Smoky Thousand Island dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kłaść kostki chleba na blasze i wrzucić je z olejem i 1/4 łyżeczki każdej z soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż grzanki są chrupiące i zaczynają brązowy, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W małej misce, ubij razem majonez, ketchup, sos Worcestershire, 1/4 łyżeczki soli, a pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj marynaty relish, jajko, i cebulki scallion i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle RelishPikle Relish
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
6
W dużej misce, wrzucić razem sałaty, Topy scallion, i peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać z sosem i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
8
Wariacje:: zamiast peklowanej wołowiny dodaj paski delikatesowych pastrami, szynkę lub indyka.: Zamiast sałaty lodowej używaj sałaty rzymskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
PastramiPastrami
RomaineRomaine
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
9
Zalecenie dotyczące wina: od czasu zniesienia embarga handlowego w 1991 r.wina południowoafrykańskie stały się łatwo dostępne tutaj. Unikalny w kraju pinotage, czerwony winogron stworzony przez skrzyżowanie pinot noir i cinsault, ma bogate czerwono-jagodowe smaki i nutę ziemistości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
WinogronaWinogrona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn