Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi

Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi
Sałatka z peklowanej wołowiny z sosem tysiąca wysp i grzankami żytnimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Mieszanka soli, majonez, jajko ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Sos Sałatkowy Tysiąca Wysp, Sos Sałatkowy Tysiąca Wysp, oraz Sos Sałatkowy Smoky Thousand Island dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Kłaść kostki chleba na blasze i wrzucić je z olejem i 1/4 łyżeczki każdej z soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż grzanki są chrupiące i zaczynają brązowy, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W małej misce, ubij razem majonez, ketchup, sos Worcestershire, 1/4 łyżeczki soli, a pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj marynaty relish, jajko, i cebulki scallion i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
W dużej misce, wrzucić razem sałaty, Topy scallion, i peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podawać z sosem i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
8
Wariacje:: zamiast peklowanej wołowiny dodaj paski delikatesowych pastrami, szynkę lub indyka.: Zamiast sałaty lodowej używaj sałaty rzymskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
PastramiPastrami
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
9
Zalecenie dotyczące wina: od czasu zniesienia embarga handlowego w 1991 r.wina południowoafrykańskie stały się łatwo dostępne tutaj. Unikalny w kraju pinotage, czerwony winogron stworzony przez skrzyżowanie pinot noir i cinsault, ma bogate czerwono-jagodowe smaki i nutę ziemistości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
WinogronaWinogrona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn