Sałatka z orzechami włoskimi, serem pleśniowym i karczochami

Sałatka z orzechami włoskimi, serem pleśniowym i karczochami to przystawka dla 3 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka , 54 g tłuszczu i łącznie 630 kalorii . Za 3,58 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską, pierwotną i דל פחמימות,zną . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga sera gorgonzola, sałaty, marynowanych serc karczochów i kawałków orzechów włoskich. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 5 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 76% . Ta ocena jest solidna. Jeżeli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Sałatka z buraków i sera pleśniowego z cytrusowym dressingiem winegret , Sałatka z grillowanej sałaty rzymskiej z boczkiem i serem pleśniowym oraz Sałatka z pomidorów heirloom z serem pleśniowym .
Instrukcje
Wymieszaj w misce sałatę, ser gorgonzola, serca karczochów, orzechy włoskie i oliwki.