Sałatka Z Ogórków
Sałatka ogórkowa to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką łagodną oliwę z oliwek, ocet destylowany, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z ogórków koperkowych i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, Bezglutenowa Sałatka ogórkowa z kremowym sosem sałatkowym koperkowym, oraz Półmisek Meze z hummusem, Sałatka z krewetek i sałatka z ogórków.
Instrukcje
Pokrój ogórki na cienkie (1/16 cala) rundy z krajalnicą. Wrzucić 2 łyżeczki soli w durszlak, a następnie odcedzić 30 minut. Wyciśnij nadmiar płynu z ogórków.
W dużej misce ubij cukier, ocet i musztardę, a następnie wymieszaj z ogórkami. Marynować, schłodzone, co najmniej 2 godziny.
Ogórki odsączyć, zalać marynatą i ułożyć na sałacie.
Olej ubić do marynaty i skropić sałatką.
Ogórki można marynować, schładzać, do 1 dnia.