Włoska sałatka z ogierów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście pietruszki, kawałki sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Ogier Sub, Sałatka Włoska, oraz Sałatka Włoska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej desce do krojenia połóż kawałek folii o długości około 2 stóp. Stos ser provolone w centrum w około 5-calowy obszar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Foliowa
2
Warstw sopresetta na wierzchu provolone następnie warstw salami, liście bazylii, prosciutto i mozzarella. Owinąć szczelnie w folię, umieścić w lodówce, 1/2 godziny, z ciężką płytą na górze, aby nacisnąć mieszaninę razem.