Sałatka Z Ogierów Włoskich

Sałatka Z Ogierów Włoskich
Włoska sałatka z ogierów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście pietruszki, kawałki sałaty rzymskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Ogier Sub, Sałatka Włoska, oraz Sałatka Włoska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej desce do krojenia połóż kawałek folii o długości około 2 stóp. Stos ser provolone w centrum w około 5-calowy obszar.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Warstw sopresetta na wierzchu provolone następnie warstw salami, liście bazylii, prosciutto i mozzarella. Owinąć szczelnie w folię, umieścić w lodówce, 1/2 godziny, z ciężką płytą na górze, aby nacisnąć mieszaninę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProsciuttoProsciutto
ProvolonProvolon
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
W dużej salaterce, wrzucić razem sałaty, pepperoncini, peppadew i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Peppadew PepperPeppadew Pepper
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W małej misce połączyć ocet balsamiczny, oregano, pietruszka, tymianek, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubij w oleju, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wyjąć ser i mięso stos z lodówki i pokroić go w 2 1/2-calowe paski, które są 1/4-calowy grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MięsoMięso
6
Dodać sos do sałatki i wrzucić. Udekorować wierzch plastrami mięsa i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MięsoMięso
7
Dekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki czarne, ćwiartowaneoliwki czarne, ćwiartowane1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/4 cala julienned paski endive1/4 cala julienned paski endive1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazyliiświeże liście bazylii2warzywo (np. szpinak)drobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno mielony czosnekdrobno mielony czosnek7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-calowe kawałki sałaty lodowej1-calowe kawałki sałaty lodowej170papryka habaneroser mozzarella w plastrachser mozzarella w plastrach1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno posiekane świeże liście oreganodrobno posiekane świeże liście oregano3Spód: okruszki z herbatników grahamtarty parmezantarty parmezan1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepepperoncini, pokrojone w tercjepepperoncini, pokrojone w tercje142papryka habanerobardzo cienko pokrojone prosciuttobardzo cienko pokrojone prosciutto170papryka habaneroser provolone w plastrachser provolone w plastrach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePaski julienned 1/4 cala radicchioPaski julienned 1/4 cala radicchio7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-calowe kawałki sałaty rzymskiej1-calowe kawałki sałaty rzymskiej142papryka habanerobardzo cienko pokrojone salamibardzo cienko pokrojone salami0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepeppadews, ćwiartkapeppadews, ćwiartka142papryka habanerobardzo cienko pokrojona sopresattabardzo cienko pokrojona sopresatta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn