Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym

Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym
Sałatka z nektaryną i kozim serem z sosem buraczanym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka nierafinowanych, zieleni, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z nektaryną, burakami i kozim serem, Sałatka z pieczonych buraków z pomarańczami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Sałatka z nektaryną, kozim serem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Buraki umyć, wstawić do odpornego na pieczenie naczynia polać wodą i przykryć naczynie szczelnie folią. Piecz przez 45-50 minut, lub do bardzo miękkiej. Nóż do parowania powinien łatwo przebić buraki. Obrać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby handle.To zrób dressing, włóż jeden mały burak, miód, musztardę, czosnek, ocet, sól i pieprz do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces przez kilka sekund, a następnie przy włączonym silniku wlać olej przez rurę zasilającą. Opatrunek powinien być gładki i emulgowany. Ten przepis sprawia, że więcej dressing niż będziesz potrzebować do tej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Migdały podsmażyć w 1 łyżeczce oliwy z oliwek i szczypcie soli przez 3-4 minuty, następnie odstawić do ostygnięcia.Połówki nektaryn, usunąć pestkę i pokroić każdą połowę na sześć plastrów. Pokrój Pozostałe buraki na podobne kliny.Zieleninę wyłożyć na półmisek i lekko skropić dressingiem. Wrzuć do płaszcza. Ułożyć na wierzchu nektaryny i buraki, posypać migdałami i (opcjonalnie) serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Mżawka dotyk więcej opatrunku, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn