Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym

Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym
Sałatka z nektaryną i kozim serem z sosem buraczanym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka nierafinowanych, zieleni, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z nektaryną, burakami i kozim serem, Sałatka z pieczonych buraków z pomarańczami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Sałatka z nektaryną, kozim serem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Buraki umyć, wstawić do odpornego na pieczenie naczynia polać wodą i przykryć naczynie szczelnie folią. Piecz przez 45-50 minut, lub do bardzo miękkiej. Nóż do parowania powinien łatwo przebić buraki. Obrać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby handle.To zrób dressing, włóż jeden mały burak, miód, musztardę, czosnek, ocet, sól i pieprz do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces przez kilka sekund, a następnie przy włączonym silniku wlać olej przez rurę zasilającą. Opatrunek powinien być gładki i emulgowany. Ten przepis sprawia, że więcej dressing niż będziesz potrzebować do tej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Migdały podsmażyć w 1 łyżeczce oliwy z oliwek i szczypcie soli przez 3-4 minuty, następnie odstawić do ostygnięcia.Połówki nektaryn, usunąć pestkę i pokroić każdą połowę na sześć plastrów. Pokrój Pozostałe buraki na podobne kliny.Zieleninę wyłożyć na półmisek i lekko skropić dressingiem. Wrzuć do płaszcza. Ułożyć na wierzchu nektaryny i buraki, posypać migdałami i (opcjonalnie) serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Mżawka dotyk więcej opatrunku, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn