Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem

Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem
Sałatka z maślaną sałatą z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę maślaną, olej canolan, sól morską i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórkę z cytryny i sok, skórkę z limonki i sok, miód i musztardę ubić w misce i doprawić do smaku solą i pieprzem. Powoli mżać w oleju rzepakowym, stale ubijając, aż do całkowitego zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odetnij rdzeń od każdej główki sałaty i oddziel liście, odrzucając twarde zewnętrzne liście. Liście sałaty opłukać w misce z zimną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Liście sałaty umieścić w dużej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać liście estragonu i delikatnie wrzucić sałatę z wystarczającą ilością vinaigrette płaszcz lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
5
Ułóż liście sałaty na 4 talerzach, zaczynając każdy stos od dużych zewnętrznych liści na dole, a kończąc na małych wewnętrznych liściach na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn