Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem
Sałatka z maślaną sałatą z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę maślaną, olej canolan, sól morską i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana, oraz Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórkę z cytryny i sok, skórkę z limonki i sok, miód i musztardę ubić w misce i doprawić do smaku solą i pieprzem. Powoli mżać w oleju rzepakowym, stale ubijając, aż do całkowitego zemulgowania.
Odetnij rdzeń od każdej główki sałaty i oddziel liście, odrzucając twarde zewnętrzne liście. Liście sałaty opłukać w misce z zimną wodą i osuszyć.
Liście sałaty umieścić w dużej misce i doprawić solą i pieprzem.
Dodać liście estragonu i delikatnie wrzucić sałatę z wystarczającą ilością vinaigrette płaszcz lekko.
Ułóż liście sałaty na 4 talerzach, zaczynając każdy stos od dużych zewnętrznych liści na dole, a kończąc na małych wewnętrznych liściach na górze.