Sałatka z marchewki i ciecierzycy ze smażonymi migdałami
Sałatka z marchwi i ciecierzycy ze smażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1450 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, śliwki migdały, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z ciecierzycy z przyprawionymi migdałami, Sałatka Marchewkowa Z Daktylami, Migdałami I Ziołami, oraz Sałatka Z Rukoli, Marchwi I Korzenia Selera Z Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać migdały i gotować, mieszając, aż złoty, kilka minut.
Osuszyć migdały na papierowych ręcznikach i ostudzić.
W robocie kuchennym, połączyć sok z cytryny, czosnek, 1 i 3/4 szklanki kolendry, kminek, wędzona papryka, pieprz cayenne, 1/2 łyżeczki soli, i połowa migdałów. Puls do posiekania.
Dodać oliwę z oliwek i proces do masywnej pasty.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z marchewką i ciecierzycą. Doprawić do smaku większą ilością soli i pieprzu. Posiekać pozostałą kolendrę i posypać sałatką, wraz z pozostałymi migdałami.