Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mandarynka mieszane sałatka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sos pieprzowy, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Sałatka Z Mandarynek Mieszanych, Mieszana Sałatka Baby Greens z mandarynkami, oraz Mieszane warzywa z mandarynkami i orzechami włoskimi.
Instrukcje
1
W rondlu 1-quart, gotować migdały i 4 łyżeczki cukru na małym ogniu około 10 minut, stale mieszając, aż cukier stopi się i migdały są powlekane; ostudzić i rozbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
3
W dużej misce, wrzucić składniki sałatki, dressing i migdały.