Sałatka Z Makiem

Sałatka Z Makiem
Sałatka z makiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką migdały, cukier, mak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Sałatka Makaronowa Z Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać sałatę, pomarańcze, zieloną cebulę i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MigdałyMigdały
SałataSałata
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Zmiksuj cukier, ocet, sól i musztardę w blenderze. Wlać olej do dressingu podczas mieszania. Mieszamy do momentu aż emulguje się dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mak i krótko zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
4
Mżawka dressing nad sałatką i wrzucić do płaszcza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn