Sałatka z makaronem Chicago może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 51 fanów. Mieszanka zielonej cebuli, musztardy, marynaty koperkowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chicago Burger Week: Chicago Deep Dish Pizza Burger, Chicago Dog Salad, oraz Sałatka Ze Szpinakiem I Truskawkami Fruit Slinger, Chicago.
Instrukcje
1
Napełnij garnek lekko osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, dodaj makaron sałatkowy i wróć do wrzenia. Gotuj makaron bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż makaron się ugotuje, ale nadal będzie twardy do ugryzienia, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dobrze odcedź w durszlaku ustawionym w zlewie i spłucz zimną wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Odcedź ponownie, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Do salaterki włożyć makaron, brokuły, ser Cheddar, zieloną paprykę, marynatę, marynatę koperkową, seler, czarne oliwki, zielone oliwki, zieloną cebulę, marchewkę i pimento i lekko wymieszać. W misce wymieszaj lekki majonez, musztardę, sól, cukier i czarny pieprz, aby uzyskać gładki dressing; polej dressingiem sałatkę i lekko wymieszaj, aby pokryć wszystkie składniki dressingiem. Wstaw do lodówki co najmniej 4 godziny, aby zmiksować smaki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Majonez
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Pikle Relish
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Ogórki Koperkowe
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Starty Odtłuszczony Cheddar
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Graham Beck Bliss Nectar. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir