Sałatka z kurczakiem i szparagami

Sałatka z kurczakiem i szparagami w gotowanym opakowaniu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szparagi, wodę, paski papryki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka szparagowa z płynnym jajkiem, Sałatka z pieczonych szparagów i rukoli z gotowanym jajkiem, oraz Sałatka szparagowa z jajkami gotowanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Dodaj kurczaka. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż kurczak będzie miękki.
Wyjąć kurczaka z patelni łyżką szczelinową.
Umieścić kurczaka na powierzchni cięcia; przykryć luźno folią.
Odstawić 10 minut; pokroić kurczaka na kawałki wielkości kęsa.
Powrót kłusowniczy płyn do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić. Wyrzucić liść laurowy i cebulę.
Połączyć kurczaka, szparagi, papryka, sos jabłko-kiwi, i estragon; wrzucić dobrze połączyć.