Sałatka Z Kurczakiem
Sałatka z kurczaka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 814 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, natkę pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Kurczak Deluxe Sałatka i kurczak sałatka Wrap, No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku, oraz Sałatka z kurczaka i grillowanej kukurydzy z greckim jogurtem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, wrzucić razem kurczaka, seler, szalotki i zioła. Odstawić.
W małej misce ubij razem majonez, sok z cytryny, musztardę, sól i pieprz do smaku.
Dodać do kurczaka i delikatnie wymieszać, aż do połączenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
W średnim rondlu umieść natkę pietruszki, tymianek, cebulę, marchewkę, seler i piersi kurczaka. Przykryć bulionem i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do bardzo niskiego i przykryć. Kłusować kurczaka przez 20 minut lub aż będzie jędrny w dotyku.
Zdjąć patelnię z ognia, odsunąć, schłodzić kurczaka w płynie przez 30 minut.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia i zarezerwować płyn. Kością i skórą kurczaka i pokroić mięso w kostkę 1 cala. Wyrzucić kości i skórę.
Odcedzić bulion i przechowywać pod przykryciem w lodówce przez 3 dni lub zamrozić do późniejszego użycia.
Przed użyciem usuń tłuszcz z powierzchni bulionu.