Sałatka z kurczaka, zielonej fasoli i jęczmienia z papryką i cytryną
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do skrzynki receptury, rozdrobniony kurczak , fasola szparagowa & sałatka jęczmienna z papryką & cytryna może być przepis należy spróbować. Na 2,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 796 kalorii. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka Z Zielonej Fasoli, Pszenicy I Jęczmienia, Tosty jęczmień, fasolka szparagowa i sałatka Shiitake z tofu, oraz Sałatka z kurczaka z szafranem, gotowaną cytryną i zieloną fasolą.
Instrukcje
Usuń skórę z kurczaka i rozdrobnij mięso z kości na kawałki wielkości kęsa. Kaszę pęczak gotować we wrzącej, osolonej wodzie do miękkości, ale nie za miękkiej, około 20 minut.
Dobrze odcedzić, a następnie wrzucić do dużej miski.
Fasolkę szparagową blanszować w bardziej wrzącej, osolonej wodzie przez około 5 minut, aż się ugotuje.
Odcedzić, spłukać zimną wodą do ostygnięcia, a następnie osuszyć papierem kuchennym.
Dodać do jęczmienia wraz z papryką, cebulą, migdałami, skórką z cytryny i pietruszką.
Składniki dressingu wymieszać z przyprawami.
Zalać sałatkę, wszystko wrzucić razem i podawać.