Sałatka z kukurydzy, słodkiej cebuli i pomidorów
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kukurydza, słodka cebula i sałatka z pomidorów może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu ryżowego, pomidorów, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, Tosty Kukurydziano-Słodka Sałatka Cebulowa, oraz Sałatka z figami, pomidorami i słodką cebulą.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kukurydzę, pomidory, słodka cebula, zielona cebula, i kolendry. Wycisnąć sok z limonki na mieszaninę i wymieszać. Wymieszaj ocet ryżowy do smaku; Ilość, której użyjesz, zależy od słodyczy kukurydzy i kwasowości limonki. Doprawić koszerną solą.
Przykryć i schłodzić przez 45 minut do godziny. Wymieszać przed podaniem.