Sałatka z krewetek w filiżankach melona

Sałatka z krewetek w filiżankach melona
Sałatka z krewetek w miseczkach melona to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 5,63 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Krewetki w sałatce melonowej, Sałatka z krewetkami i melonem, oraz Kubki Chilly Melon.

Instrukcje

1
Obrać i krewetki devein. Doprowadzić wodę do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 minut lub aż krewetki zmienia kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Dobrze spuścić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Pokrój każdą krewetkę na pół w poprzek i umieść w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połączyć śmietanę i 5 kolejnych składników, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodaj mieszaninę śmietany do krewetek, i wrzucić delikatnie. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Pokrój kantalupę na pół w poprzek ostrym nożem, tworząc 2 duże kubki; Usuń i wyrzuć nasiona. W razie potrzeby pokrój około 1/8 cala od dołu każdej połowy melona, aby siedział płasko. Łyżka mieszanki krewetek równomiernie do połówek kantalupy wyłożonej sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
MelonMelon
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn