Sałatka z krewetek, kopru włoskiego i pomarańczy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet ryżowy, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową, oraz Grillowane krewetki awokado koper włoski i sałatka pomarańczowa Skinnytaste dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i następny 4 składniki do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szkło Marsala
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Obrać i krewetki devein; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szkło Marsala
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
3
W średniej misce wymieszać ocet ryżowy i kolejne 3 składniki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Połącz koper włoski, pomarańcze, szczypiorek i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Szkło Marsala
5
Dodać mieszankę opatrunkową; dobrze wrzucić. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.