Sałatka z krewetek i Mango ze szklanym makaronem
Sałatka z krewetek i Mango ze szklanym makaronem to wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz makaron z fasolą, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z homara ze szklanym makaronem i Jícamą, Makaron Szklany: Starożytna Zieleń, Wspaniała Sałatka, oraz Szklana Sałatka z makaronem z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć makaron wrzącą gorącą wodą w dużej misce i odstawić 8 minut.
Makaron odsączyć w durszlaku i spłukać zimną bieżącą wodą.
Dobrze odcedzić, a następnie wrócić do miski.
Podczas makaron są moczenie, połączyć krewetki, mango, szalotki, bazylia, i chile w innej dużej misce.
Wymieszaj ocet, cukier i sól w miarce, aż cukier się rozpuści, a następnie wrzuć połowę sosu z makaronem, a połowę z sałatką z krewetek.
Podawać makaron z sałatką z krewetek.