Sałatka Z Kraba I Awokado Z Japońskim Sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z kraba i awokado z japońskim sosem. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. 393 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pastę wasabi, ml tbsps mirin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka z kraba i awokado z japońskim sosem, Sałatka z kraba, Mango i awokado z sosem cytrusowym, oraz Sałatka z kraba i rukoli z sosem z awokado i limonki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.