Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i szczypiorku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z kopru włoskiego, rzodkiewki i szczypiorku. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, rzodkiewkę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Rzodkiewki I Szczypiorku, Sałatka z rzodkiewki i szczypiorku Edamame, oraz Przepis Na Sałatkę Z Rzodkiewki, Ogórka I Szczypiorku.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Porwij sałatę na około 1-calowe kawałki i umieść w dużej misce.
Pieczarki, koper włoski i rzodkiewki pokroić w plastry grubości 1/8 cala za pomocą noża lub mandoliny.
W małej misce wymieszać olej, sok z cytryny, szczypiorek, skórkę z cytryny, sól i pieprz.
Dodaj sos do sałatki i wrzucić do blend.
Sałatkę podzielić na 4 talerze i podawać.