Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i ricotty Salata
Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i Ricotta Salata może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka rukoli, żarówki kopru włoskiego, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Krewnymi Pomarańczami, Koprem Włoskim I Ricottą Salata, Bezmięsny poniedziałek: makaron Pesto z rukoli z pieczonym koprem włoskim i ricottą Salata, oraz Sałatka z rukoli z ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać szalotkę i sok z cytryny w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Szalotka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 15 minut do mieszania smaków.
3
Połącz rukolę i pokrojony koper włoski w dużej misce. Wrzucić tyle sos do sałatki płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego