Sałatka z kopru włoskiego i szpinaku z krewetkami i balsamicznym winegretem

Sałatka z kopru włoskiego i szpinaku z krewetkami i balsamicznym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz szpinak dziecko, musztarda dijon, krewetki jumbo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoa krewetki Mango granat szpinak Sałatka z białym balsamicznym Vinaigrette # SundaySupper, Sałatka z kopru włoskiego z winegretem pomarańczowo-balsamicznym, oraz Sałatka szpinakowa z balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając kapiele, i kruszonka.
Dodaj krewetki na patelni, i gotować 2 minuty, obracając raz.
Połączyć boczek, 2 szklanki kopru włoskiego, pomidory winogron, czerwona cebula, i szpinak dziecko w misce.
Pozostałe składniki połącz w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj krewetki i mieszankę balsamiczną do mieszanki szpinaku; wrzucić dobrze.