Sałatka z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy z oliwkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy z oliwkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami, Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Czerwoną Cebulą I Oliwkami, oraz Sałatka z pomarańczy, buraków i kopru włoskiego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. zawiń buraki w folię.
Umieścić na blasze do pieczenia. Buraki pieczone do miękkości, około 1 1/2 godziny. Super. Buraki obrać; pokroić w rund.
Wymieszaj skórkę pomarańczową, musztardę i nasiona kopru włoskiego w misce.
Ubij w occie. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić solą i pieprzem. (Buraki i dressing można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić. Przed użyciem doprowadzić opatrunek do temperatury pokojowej.)
W misce umieścić plastry kopru włoskiego. Wrzucić tyle opatrunku do płaszcza.
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń.
Pomarańcze pokroić w rund. Naprzemienne buraki i pomarańcze wzdłuż krawędzi talerzy, nakładające się. Łyżka kopru włoskiego plastry w centrum; posypać oliwkami.
Mżawka pozostała sos na buraki i pomarańcze. Pokroić liście; posypać sałatką.