Przepis kminek chicken & awokado Sałatka może być wykonane w około 20 minut. To danie główne ma 782 kalorie, 29g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.38 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, pakuj kolendrę, łagodny proszek chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z komosy ryżowej i czarnego ryżu z kminkiem i awokado, Atkins Sałatka Ogórkowo-Awokado Z Sosem Kminkowym, oraz Sałatka z kapusty z awokado i sosem z limonki Kminkowej.
Instrukcje
1
Wymieszać olej i przyprawy w dużej misce, a następnie użyć mieszaniny do pokrycia kurczaka. Smażyć kurczaka (bez dodatkowego oleju) na dużej patelni nieprzywierającej przez kilka minut z każdej strony. Pomidory wrzucić do dowolnego przyprawionego oleju pozostałego w misce, a następnie dodać je do patelni. Przykryć i gotować przez 5 minut więcej, aż kurczak jest gotowane i pomidory są ciepłe i zaczyna mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie wrzuć cebulę, sałatę, kolendrę i awokado do dressingu Cezara i ułóż na dużym talerzu. Wierzch z małymi garściami fasoli i rozsypać pomidorami. Pokrój ciepłego kurczaka i ułóż na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Cezar
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.