Sałatka z kaszy i buraków z selerem i fetą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z Kaszanu i buraków z selerem naciowym i Fetanem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, seler, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z korzenia selera i buraków, Sałatka Z Buraków I Fety, oraz Sałatka Dwubarwno-buraczana z fetą.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion i czosnek do wrzenia. Stopniowo dodawać kasha, stale mieszając, aby zapobiec zbrylaniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta i kasha będzie miękka, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia. Puch z widelcem i przenieść do miski i niech ostygnie lekko.
Sos: w małej misce połączyć ocet, musztardę, sól i pieprz, mieszając, aż sól się rozpuści. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek, aż do wymieszania.
Dodaj do kaszy i dobrze Wrzuć.
Dodać buraki, seler i zieloną cebulę do kaszy i ponownie wrzucić. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem udekorować natką pietruszki i posypać fetą.
Sałatka ryżowo-buraczana z selerem naciowym i fetą: 3 szklanki (750 mL) gotowanego brązowego ryżu długoziarnistego zastępuje gotowaną kaszę.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;