Sałatka z kapusty, nerkowca i kopru włoskiego

Sałatka z kapusty, nerkowca i kopru włoskiego
Kapusta, nerkowca, i sałatka z kopru włoskiego może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka ząbka czosnku, cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty, nerkowca i kopru włoskiego, Słodko-pikantna sałatka z czerwonej kapusty z jajami przepiórczymi i orzechami nerkowca, oraz Chrupiąca Sałatka Z Zimowej Kapusty I Kopru Włoskiego.

Instrukcje

1
Funt chiles, czosnek, 1/2 łyżeczki. cukier i sól do pasty w moździerzu lub w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Przenieść pastę do małej miski i dodać pozostałe 1 łyżeczka. cukier, sos rybny i ocet ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos RybnySos Rybny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce połącz marchew, koper włoski, kapustę i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać sos na warzywa, podrzucając do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Tuż przed podaniem posypać nerkowcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
6
Make ahead: do 2 dni, slaw mieszaniny i opatrunku. Tuż przed podaniem połączyć z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn