Sałatka z kapusty, nerkowca i kopru włoskiego
Kapusta, nerkowca, i sałatka z kopru włoskiego może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka ząbka czosnku, cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty, nerkowca i kopru włoskiego, Słodko-pikantna sałatka z czerwonej kapusty z jajami przepiórczymi i orzechami nerkowca, oraz Chrupiąca Sałatka Z Zimowej Kapusty I Kopru Włoskiego.
Instrukcje
Funt chiles, czosnek, 1/2 łyżeczki. cukier i sól do pasty w moździerzu lub w blenderze.
Przenieść pastę do małej miski i dodać pozostałe 1 łyżeczka. cukier, sos rybny i ocet ryżowy.
W dużej misce połącz marchew, koper włoski, kapustę i miętę.
Wlać sos na warzywa, podrzucając do płaszcza równomiernie.
Tuż przed podaniem posypać nerkowcami.
Make ahead: do 2 dni, slaw mieszaniny i opatrunku. Tuż przed podaniem połączyć z orzechami.