Sałatka z kalmarów, pomidorów i kaparów

Sałatka z kalmarów, pomidorów i kaparów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 281 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Kalmary Cytrynowo-Kaparowe, Sałatka Pomidorowo-Kaparowa Cherry, oraz Sałatka Z Pomidorów, Kaparów, Oliwek I Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sałatki: na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać pomidory i płatki czerwonej papryki i gotować przez 2 protokół. Przyprawić kalmary solą i pieprzem i dodać do patelni.
Saute, mieszając często, aż gotowane przez, O 2 do 3 protokół.
Spuścić mieszaninę w durszlaku.
Do dressingu: w małej misce, ubij razem sok z cytryny, olej, kapary i skórkę cytrynową, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przenieść mieszaninę kalmarów do miski.
Wlać dressing i delikatnie wrzucić, aż wszystkie składniki są pokryte.
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.