Sałatka Z Kalafiora Na Ciepło
Ciepła sałatka z kalafiora zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ají, olej annatto, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z kalafiora na ciepło, Makrela z ciepłą sałatką z kalafiora i kapara, oraz Ciepła sałatka z kalafiora i jęczmienia Herbed.
Instrukcje
Rozgrzać olej Annatto w dużym rondlu.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 1 minutę.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodać kminek, sól i pieprz i wymieszać z kalafiorem, aż pokryte.
Dodać wodę, przykryć i dusić na małym ogniu, aż kalafior będzie miękki, o 7 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś kalafior do miski do serwowania. Gotować na wolnym ogniu płyn do gotowania kalafiora, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 4 protokół.
Wlać płyn na kalafior i wrzucić.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z Aj i octem sherry do skropienia.