Sałatka z kaczki smażonej z Mizuną, ogórkami z marchwi, porem Confit i gruszkami Vinaigrette

Sałatka z kaczki smażonej z Mizuną, ogórkami z marchwi, porem Confit i gruszkami Vinaigrette
Sałatka żołądkowa z kaczki smażonej z Mizuną, ogórkami z marchwi, porem Confit i gruszkami Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 17g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cukier, żołądki z kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Sałatka z kaczki Confit z winegretem żurawinowym, Kaczka Confit z Ragoutem z Pora ziemniaczanego, oraz Sałatka Z Makaronem Z Kaczki Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować 1 litr wody i dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Suche żołądki kaczki umyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Marchew wrzucić do wrzącej wody i blanszować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wyjąć do małej miski i, jeszcze ciepłe, dodać ocet z czerwonego wina, oregano, sól i mak. Pozostawić do ostygnięcia w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Porów pokroić na półksiężyce długości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
6
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w 10-calowej patelni saute aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj pory i saute aż zmiękną na średnim ogniu, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
8
Dodać cukier i sherry i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zniknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Zdjąć z ognia i odstawić.
10
Rdzeń i nasiona gruszek i pokroić w kostkę 1/4 cala. W misce wymieszać Dijon, sherry, ocet i extra virgin, aż będzie gładka i dodać gruszki. W 12-calowej patelni saute rozgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do czasu palenia. Doprawić żołądki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieścić żołądki na patelni, stale mieszając aż gotowane przez, o 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Aby zmontować naczynie, Ubierz Mizunę z mieszaniną gruszek i umieść na środku 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MizunaMizuna
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
13
Posypać marchewką i ułożyć na każdej 3 stosy porów. Żołądki podzielić na sałatkę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn