Sałatka z kaczki smażonej z Mizuną, ogórkami z marchwi, porem Confit i gruszkami Vinaigrette
Sałatka żołądkowa z kaczki smażonej z Mizuną, ogórkami z marchwi, porem Confit i gruszkami Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 17g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cukier, żołądki z kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Sałatka z kaczki Confit z winegretem żurawinowym, Kaczka Confit z Ragoutem z Pora ziemniaczanego, oraz Sałatka Z Makaronem Z Kaczki Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zagotować 1 litr wody i dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Suche żołądki kaczki umyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
3
Marchew wrzucić do wrzącej wody i blanszować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Wyjąć do małej miski i, jeszcze ciepłe, dodać ocet z czerwonego wina, oregano, sól i mak. Pozostawić do ostygnięcia w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Porów pokroić na półksiężyce długości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w 10-calowej patelni saute aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj pory i saute aż zmiękną na średnim ogniu, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
8
Dodać cukier i sherry i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zniknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Zdjąć z ognia i odstawić.
10
Rdzeń i nasiona gruszek i pokroić w kostkę 1/4 cala. W misce wymieszać Dijon, sherry, ocet i extra virgin, aż będzie gładka i dodać gruszki. W 12-calowej patelni saute rozgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do czasu palenia. Doprawić żołądki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, Obrane
11
Umieścić żołądki na patelni, stale mieszając aż gotowane przez, o 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Aby zmontować naczynie, Ubierz Mizunę z mieszaniną gruszek i umieść na środku 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mizuna
Połówki Gruszek W Syropie
13
Posypać marchewką i ułożyć na każdej 3 stosy porów. Żołądki podzielić na sałatkę i podawać.