Sałatka z jajkiem i fasolą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z jajkiem i fasolą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 447 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, sok z cytryny, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Dziś Kolacja: Sałatka Z Zielonej Fasoli Ze Śmietaną.
Instrukcje
Jajka i rzepy umieścić w rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 10 minut.
Wyjąć jajka, ale rzepy zachować w gorącej wodzie, przykryte, do miękkości, 2 do 3 więcej minut. Jajka obrać i pokroić w ćwiartki.
Odcedzić rzepy, następnie wrócić do ciepłej patelni i wrzucić z masłem (włączyć ogień, aby stopić masło w razie potrzeby).
Dodaj estragon, szczypiorek, oliwę z oliwek i sok z cytryny i wymieszać.
Wrzucić endywia, sałata, escarole, seler i fasola w dużym
miskę i doprawić solą i pieprzem.
Dodać jajka i rzepy mieszaniny i delikatnie wrzucić ponownie.
Zdjęcia Antonis Achilleos