Sałatka Z Jabłkami I Migdałami

Sałatka Z Jabłkami I Migdałami
Sałatka jabłkowo-migdałowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz morele, zieloną cebulę, migdały z masłem toffi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Migdałowo-Awokado, Sałatka Migdałowo-Pomarańczowa, oraz Sałatka Migdałowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj sałatę, morele, migdały, jabłko i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MigdałyMigdały
SałataSałata
CebulaCebula
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W małej misce, wymieszać marmoladę, olej i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarmoladaMarmolada
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mżawka nad sałatką; wrzucić do wymieszania.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn