Sałatka z jabłek i słonecznika

Sałatka z jabłek i słonecznika
Sałatka z jabłek i słonecznika to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 143 mówiłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pomidory, jabłka, sałatę rzymską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z peanem i słonecznikiem, Sałatka z rukoli, winogron i słonecznika, oraz kulki proteinowe z nasion słonecznika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać jabłka, nasiona słonecznika, sałatę, ogórki kiszone i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać opatrunek na wierzchu, wrzucić i cieszyć się!
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn