Sałatka Z Groszku Czarnookiego
Sałatka z czarnego grochu to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Edamame, Sałatka z czarnej fasoli i czarnego groszku z winegretem z kminku, Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem, oraz Sałatka Z Groszku Czarnookiego.
Instrukcje
Gotuj groszek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. W salaterce połącz groszek, kukurydzę i cebulę.
W małej misce wymieszaj ocet, olej, musztardę, cukier, sól i pieprz.
Polej warzywa i wrzuć do pokrycia.
Podawać na ciepło lub schłodzone.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.