Sałatka Z Grillowanymi Jabłkami
Grillowana Sałatka jabłkowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę wiosennych zieleni, brązowy cukier-cydr vinaigrette, jabłka galan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Jabłkami, Grillowana Sałatka Z Kurczakiem I Jabłkami, oraz Grillowana Sałatka z kapusty, figi i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 4 minutach.
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Jabłka pokroić w poprzek na pierścienie o grubości 1/4 cala, przecinając z jednej strony przez drugą.
Grill jabłko pierścienie, pokryte pokrywą grill, 2 do 3 minut z każdej strony lub do chrupiące-miękkie. Ułóż szpinak i wiosenne warzywa wymieszać na półmisku; top z jabłkami, serem, i tosty pekan. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać z brązowym cukrem-Cydr Vinaigrette.