Grillowana Sałatka z polędwicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 663 kalorie, 42g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 8,09 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, liście kolendry, kiełki fasoli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Grillowanej Polędwicy, Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami, oraz Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sos sojowy, czarny pieprz, brązowy cukier, czosnek, ocet, imbir, Skórka z limonki i sok, jalapeo, i kruszony czerwony pieprz w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Przetrzyj około 1/3 szklanki mieszanki sojowo-wapiennej na powierzchni polędwicy wołowej. Zawiń polędwicę w plastik i pozostaw do marynowania przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Wołowa
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Przygotuj grill. Polędwicę przesączyć na średnim ogniu przez 1015 minut. Przejdź do pośredniego średniego ciepła i gotuj do średnio rzadkiego (135 stopni), 2025 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij mięso z grilla i pozostaw na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połączyć wszystkie warzywa, sól, i kolendry w misce i wrzucić z pozostałym sosem. Sałatkę podzielić na dania do serwowania.