Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka

Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka
Grillowana Sałatka z tuńczyka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka rozdartych sałatek, pomidory koktajlowe, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka, Sałatka Z Grilla-Tuńczyk, oraz Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieścić tuńczyka w szklanym naczyniu. Przygotować vinaigrette ubijając razem wino, oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, rozmaryn, pieprz, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać 2 łyżki na rybę i obrócić do płaszcza. Marynować 15 do 30 minut, obracając raz. Rezerwa Pozostałe vinaigrette na sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Płaszcz grill rack z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu, aby ogrzać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieść tuńczyka na grillu 4 do 6 cali na gorących węglach. Pokrowiec z pokrywką lub namiot z folią. Gotować, obracając raz, tylko do momentu, aż tuńczyk zacznie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, około 7 minut. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Ułóż warzywa sałatkowe na 4 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
7
Ułożyć gorącego tuńczyka na zielono i dodać pomidory koktajlowe. Wymieszać pozostałe vinaigrette i mżawka na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
ZieloniZieloni
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn