Sałatka z grilla Radicchio i orzechów włoskich

Grillowany Radicchio i sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, miód, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowana Sałatka z pora i Radicchio z cytrusowo-orzechowym winegretem, Grillowany Radicchio z kremowym sosem orzechowym, oraz Sałatka Treviso Radicchio z winegretem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dressingu: w małej misce wymieszać ocet, oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, miód, sól i pieprz. Odstawić.
Do sałatki: spryskaj stojak grillowy nieprzywierającym, niepalnym sprayem do gotowania. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Grill radicchio aż zbrązowieje, o 2 minut na stronie. Całkowicie fajne.
Grillowane radicchio pokroić na kawałki wielkości kęsa. W średniej misce, połączyć posiekane radicchio, sekcje pomarańczowy, i orzechy włoskie.
Dodaj opatrunek, i wrzucić delikatnie płaszcz.
Dodać sól i pieprz, do smaku, w razie potrzeby.
Podawać w temperaturze pokojowej.