Sałatka z granatu i pieczonych pomidorów Bulgur
Need a danie główne Wegetariańskie? Sałatka z granatu i pieczonego pomidora Bulgur może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 401 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Ten przepis z szafy gotowanie ma 552 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, kawałki migdałów, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Ciasto Migdałowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Bulguru, Selera I Granatu, Sałatka pszenna Bulgur z pomidorem i bakłażanem, oraz Bulgur, Fasola, Szparagi + Sałatka Z Suszonych Pomidorów.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia, wyłączyć ogień, wymieszać w bulgur i odstawić, przykryte przez 20 minut.
W międzyczasie umieścić pomidory winogronowe na blasze z pokrojoną stroną do góry i dusić, aż zmiękną, o 6-8 protokół.
W dużej misce wymieszaj bulgur, pomidory, ciecierzycę, nasiona granatu, fetę, plastry migdałów, skórkę cytrynową, miętę i sól.
Wymieszać melasę z granatu, sok z cytryny, olej i płatki pieprzu w małej misce.
Wrzucić sałatkę w sosie do płaszcza.